Normalvy MARC-vy ISBD-vy

Maito ja me.

Materialtyp: materialTypeLabelFortlöpande resursSpråk: finAnalys: Visa analysFörlag: Helsinki : Valio Oy, 1989-ISSN: 0785-9562.Ämnen: ammattilehdet -- meijeriteollisuus | ammattilehdet -- maidontuotanto | meijeritOnline-resurser: Kotisivu | Fortsätter: Meijeriteollisuus
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Lägg till tagg(ar)
Logga in för att lägga till taggar.
    medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Artikeltyp Placering Hyllsignum Volyminfo Status Lånetiden går ut Streckkod Artikelreservationer
Lehti
Joensuun pääkirjasto
Lehdet
2017 : 4 Saapunut [lehti]
Lehti
Joensuun pääkirjasto
Lehdet
PKL 2017 : 3 Tillgänglig 167N08217932
Lehti
Joensuun pääkirjasto
Lehdet
PKL 2017 : 2 Tillgänglig 167N08210027
Lehti
Joensuun pääkirjasto
Lehdet
PKL 2017 : 1 Tillgänglig 167N07986120
Lehti
Joensuun pääkirjasto
Lehdet
PKL 2016 : 4 Tillgänglig 167N07816765
Lehti
Joensuun pääkirjasto
Lehdet
PKL 2016 : 3 Tillgänglig 167N07800863
Lehti
Joensuun pääkirjasto
Lehdet
PKL 2016 : 2 Tillgänglig 167N07506364
Lehti
Joensuun pääkirjasto
Lehdet
PKL 2016 : 1 Tillgänglig 167N07250955
Totalt reserverade: 0

Joensuu: kuluva ja 1 vuosi (lahjoituslehti)

Det här är en seriell publikation

Det finns 3 prenumerationer för den här titeln.

På bibliotek: Joensuun pääkirjasto

Prenumeration från 01.01.2016 till nu (aktuell)

De 4 senaste utgåvorna för den här prenumerationen:

Utgåva nr Datum Status Anteckning
2016 : 4 09.12.2016 Ankommit
2016 : 3 30.09.2016 Ankommit
2016 : 2 11.05.2016 Ankommit
2016 : 1 24.02.2016 Ankommit

På bibliotek: Joensuun pääkirjasto

Prenumeration från 01.01.2017 till nu (aktuell)

De 4 senaste utgåvorna för den här prenumerationen:

Utgåva nr Datum Status Anteckning
2017 : 4 07.12.2017 Ankommit
2017 : 3 27.09.2017 Ankommit
2017 : 2 26.04.2017 Ankommit
2017 : 1 22.02.2017 Ankommit

På bibliotek: Joensuun pääkirjasto

Prenumeration från 01.01.2018 till nu (aktuell)

De 4 senaste utgåvorna för den här prenumerationen:

Utgåva nr Datum Status Anteckning

Mer information

Det finns inga kommentarer om artikeln.

Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha